Etsinnässä elementtimyyjä vakituiseen työsuhteeseen

Nordic element company, tuttavallisemmin Neco, on pyhäntäläinen puuelementtien valmistaja. Neco elements on nuori ja taipuisa start up, jolla on tuotantokapasiteetilla mitattuna Suomen toiseksi suurimmat muskelit, tietotaitoa kymmeniä vuosia sekä vahvat resurssit ja erinomainen tuotannollinen osaaminen. Me luomme parhaillaan konsepteja, jotta asiakkaamme voivat rakentaa fiksummin.

Etsimme osaajaa elementtimyyntiin vakituiseen työsuhteeseen

Haluaisitko sinä tulla Necolle auttamaan asiakkaitamme rakentamaan fiksummin? Neco kaipaa nopeasti kasvavaan joukkoonsa uusia osaajia. Etsimme osaajaa elementtimyyntiin vakituiseen työsuhteeseen. Meillä myynnissä kaivataan kaveria, joka on sosiaalinen ja rohkea kohtaamaan uusia ihmisiä ja tilanteita. Halu palvella, mielenkiinto kysyä ja tarjota apua, auttaa tässä työssä paljon. Rautainen asenne myyntityöhön ja innostus löytää asiakkaille toimivin ratkaisu on työssä tärkeää. Työ asiakkaiden kanssa on pitkäjänteistä. Me emme metsästä pikavoittoja, vaan rakennamme kumppanuuksia.

Työtehtävät

Myynnissä päävastuusi on kontaktoida yrityksiä Necon asiakaskohderyhmissä ja hoitaa asiakkaiden yhteydenottoja. Sinulla on mahdollisuus olla mukana mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa ja kehittyä ammattilaisena teollisen rakentamisen parissa. Meillä pääset osallistumaan myynnin ja asiakkuuden hoidon kehittämiseen. Toivomme, että olet omalta osaltasi mukana rakentamassa hyvää yhteishenkeä ja takaamassa laadukasta palvelua asiakkaillemme.

Mitä me toivomme sinulta

 • Ystävällistä palveluasennetta ja osaamista myyntityöhön
 • Vahvaa kokemusta työstä elementtirakentamisen parissa ja kykyä lukea ja tulkita
  rakennuslupakuvia sekä laskea määriä kuvien perusteella
 • Päämäärätietoista työotetta.
 • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja rohkeutta tuoda esille ongelmakohtia.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Palkkauksen, joka koostuu kuukausipalkasta ja myyntiin pohjautuvasta provisiosta.
 • Tärkeää roolia kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.
 • Monipuolista ja mielenkiintoista myyntityötä
 • Innovatiivisen ja mielenkiintoisen tuotteen rakennusalalta
 • Hyvät mahdollisuudet vaikuttaa ja kehittää toimintaa ja kasvavaa yritystä yhdessä muun
  organisaation kanssa

 

Työtä on mahdollista tehdä paikkariippumattomasti. Neco tarjoaa alkuvaiheessa toimitilat
Pyhännällä ja Oulussa. Kiinnostuitko paikasta? Voit jättää hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n hakulomakkeen kautta.

Hakuaika loppuu 17.5.2024. Täytämme tehtävän heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoa työtehtävästä antaa:
Jouni Pitkänen, kasvujohtaja, 040 543 6121, jouni.pitkanen@neco.fi

Hae tätä työtehtävää

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt käytön.