Tuotteet

Tuoteluettelo on nyt julkaistu!

Puuelementit rakennusliikkeiden ja ammattirakentajien tarpeisiin. 

Meiltä saatte laadukkaat ja vuosikymmenten kokemuksella valmistetut puuelementit. Elementit suunnitellaan ja toteutetaan kohdekohtaisesti arkkitehti- ja  rakennesuunnitelmien perusteella. Palveluumme kuuluu aina elementtisuunnittelu, joka tehdään tarkasti 3D-suunnitteluna. 

Ulkoseinät

Ulkoseinäelementit voidaan toteuttaa pysty- ja vaakaelementteinä ja ristikon kanta on mahdollista tehdä ulkoseinän jatkeena, mikäli kuljetuskorkeudet sen sallivat. Ulkoseinän tuulensuojalevynä voidaan käyttää mm. tuulensuojakipsilevyä ja puukuitueristelevyä.  Ulkoseinän maksimikoko on 3,8 m x 12,4 m.  Elementteihin voidaan asentaa asiakkaan toimittamat ikkunat valmiiksi tehtaalla. Höyrynsulkuna voidaan käyttää höyrynsulkumuovia tai -kangasta. 

ulkoseinä-puuelementti
väliseinä

Väliseinät 

Väliseinät toteutetaan aina kohdekohtaisesti. Tarjoamme huoneistojen väliset seinät eri runkovaihtoehdoilla ja valmiiksi levytettyinä. Kantavat väliseinät täydentävät toimituksen. Ulkotiloihin soveltuvat väliseinät voidaan toteuttaa molemmin puolin verhoiltuna tai palo-osastoituina.

Vaakarakenteet

Välipohjaelementit voidaan toteuttaa joko kertopuurunkoisena, sahatavarasta tai metallivahvikkeisilla välipohjapalkeilla rakennesuunnitelmien mukaan. Meiltä saat myös terassit, parvekkeiden lattiat sekä lapekatoselementit. Suosittelemme ristikkoratkaisun kanssa reunimmaiselta ristikolta lähteviä räystäselementtejä. 

välipohja
päätykolmio

Muut tuotteet ja irtotavarat

Meiltä saat lisäksi palokatkot, päätykolmiot ja räystäselemetit. Kaikki elementtimme suunnitellaan ja valmistetaan kohdekohtaisesti rakennesuunnitelmien pohjalta. Kehitämme jatkuvasti uutta. 

Tehtaamme toimitukseen voi lisätä irtotavaroina liimapuupilarit- ja palkit, jolloin asennus on nopeaa ja kaikki tarvittavat kantavat rakenteet ovat oikeaan aikaan työmaalla. Lisäksi toimitamme puuttuvat verhouslaudat sekä sopimuksen mukaan muut tarvittavat laudat.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt käytön.