Neco toimittaa puuelementit SSA:n Dachser Pirkkalan toimitilahankkeeseen  

Uutinen: SSA rakentaa Tampere-Pirkkalan lentoaseman viereen sijaitsevalle tontille Dachserin uuden logistiikkakeskuksen ja terminaalin. Hankkeen puuelementit tulevat Neco Elementsiltä.   

Dachser Finland on tunnettu moderneista, tehokkaista ja IT-vetoisista logistiikkapalveluistaan. Täysin Dachserin tarpeisiin suunniteltu, 5100 neliömetrin terminaali Tampere-Pirkkalan lentokentän lähellä tarjoaa optimaalisen sijainnin logistiikkavirralle.  

“Tähän hankkeeseen Necolta on tulossa toimisto-osan seinäelementit, IV-konehuoneen välipohjaelementit sekä ulkokatoksen rakenteet”, SSA:n projektipäällikkö Jarmo Rautakoski kertoo.  

Neco valikoitui toimittajaksi erityisesti ratkaisukeskeisyytensä vuoksi. “Yhteistyö on lähtenyt käyntiin erinomaisesti. Tekemisestä on heijastunut aito halu auttaa meitä löytämään sopivat ja kustannustehokkaat ratkaisut. Hyvä palveluasenne ja into tekemiseen on tehnyt meihin vaikutuksen”, Jarmo kertoo.  

Myös SSA:n toimitilayksikönjohtaja Hannu Riikola uskoo, että Necon kaltaiselle toimijalle on markkinassa kysyntää. “Neco on vaikuttanut aidosti asiakaslähtöiseltä ja ketterältä puuelementtivalmistajalta,” hän kertoo.  

Hankkeen johdolla on vahva luottamus Necoa kohtaan. “Organisaatiolla on vahva osaaminen ja tältä tehtaalta on lähtenyt tuhansia elementtejä maailmalle. Uskon siis, että saamme kesäkuussa laadukkaat elementit työmaalle”, Jarmo summaa.  

Voit lukea lisää hankkeesta SSA:n artikkelista: https://ssa.fi/ajankohtaista/ssa-rakentaa-uuden-logistiikkakeskuksen-dachser-finlandille-yhteistyossa-logicentersin-kanssa/ 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt käytön.