As Oy Espoon Ruusuketo

Rakka Asunnot valitsi Necon elementtitoimittajaksi paritaloasunnoille Länsi-Espoossa 

Rakka Asunnot rakentaa 14 paritaloasuntoa Länsi-Espoon Kurttilaan. Rakentaminen ja myynti ovat käynnissä ja kohteen arvioitu valmistumisajankohta on loppuvuosi 2024. Paritaloasuntojen puuelementit toimittaa Neco Elements. 

Rakka Asunnot on perheasuntorakentaja, joka rakentaa laadukkaasti hyvien kulkuyhteyksien päässä olevia asuntoja pääkaupunkiseudulla.  

“Kohteen nopealla valmistumisella on suuri merkitys myyntiin. Elementeillä kohde valmistuu lisäksi laadukkaasti suurelta osin säältä suojassa. Odotan innolla, että Ruusukedon elementit saadaan työmaalle ja asennettua”, sanoo Myyntijohtaja Ari Degerstedt.  

“Nyt rakenteilla oleva As Oy Ruusuketo on erinomainen kohde. Asunnoissa on korkeat olohuoneet ja puistoon rajoittuvat vapaammat näkymät pihoilta. Uskon, että kun seinät ja katot saadaan paikoilleen, kohde myydään hetkessä loppuun”, Ari jatkaa. 

Rakka Asuntojen tuotantojohtaja Matias Suomelan mukaan Neco tuli mukaan viime hetkellä uutena vaihtoehtona.  

“Meille kaupankäynnin ehtona oli, että elementit saadaan toimitettua haluamassamme toimitusajassa. Neuvotteluissa Necon hinta-laatusuhde ratkaisi lopulta valinnan. Toimitussisältö saatiin halutun mukaiseksi ja kaikesta näki, että ammattilaiset on taustalla. Uskon, että tästä saadaan hyvä lopputulos!”, kertoo Matias. 

Lisätietoja hankkeesta: https://rakka.fi/espoon-ruusuketo/ 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt käytön.