Neco Elementsin tuotanto käynnistyy huhtikuussa

TIEDOTE 19.3.2024

Neco Elements Oy tiedotti 5.3.2024, että yhtiö aloittaa puuelementtituotannon rakennusliikkeille ja ammattirakentajille Pyhännällä. Uutinen otettiin markkinoilla vastaan hyvin. Yhtiö on saanut paljon yhteydenottoja ja tarjouspyyntöjä uutisoinnin jälkeen.

– Ensimmäiset kaupat on jo tehty. Tämä tarkoittaa, että pääsemme käynnistämään rekrytoinnin varsin nopeasti. Ensimmäisten tilausten osalta on sovittu elementtitoimituksista loppukevääseen, Necon toimitusjohtaja Jouni Pitkänen iloitsee.

Yhtiö on jo rekrytoinut ensimmäiset työntekijät ja käynnistänyt suunnittelutyön tuotannon käynnistämiseksi. Alkuvaiheessa rekrytoitavat henkilöt tulevat tuotannon suunnitteluun ja tuotantoon.

Yhtiöstä arvioidaan, että vuoden loppuun mennessä henkilöstöä on töissä parisenkymmentä henkilöä. Tuotantotyöntekijöiden rekrytointi alkaa lähiaikoina ja ilmoitamme siitä omissa kanavissamme. 

Lisätiedot: 
Jouni Pitkänen, toimitusjohtaja, puh. 0405436121, jouni.pitkanen@neco.fi 

Neco Elements Oy on rakennusliikkeiden kokonaisvaltainen kumppani, joka edustaa vuosikymmenten kokemusta puuelementtivalmistuksesta. Yhtiöllä on puuelementtitehdas Pyhännällä. Neco kehittää puuelementtirakentamista entistä sujuvammaksi, laadukkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Yhtiön nimi Neco tulee sanoista Nordic Element Company, mikä kuvastaa sitoutumista pohjoismaiseen laatuun. neco.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt käytön.