Jouni Pitkänen aloittaa Necon toimitusjohtajana

TIEDOTE 18.3.2024

Puuelementtejä Pyhännällä valmistavan, vastikään toimintansa aloittaneen Neco Elementsin toimitusjohtajaksi on nimetty Jouni Pitkänen. 

Pitkänen siirtyy tehtävään tilaelementtejä valmistavan HAWOn kasvujohtajan paikalta. Hän aloittaa toimitusjohtajana tänään maanantaina 18.3. 

– Olen iloinen tästä erittäin mielenkiintoisesta mahdollisuudesta. Necolla on tehdas, jossa on modernit ja nykyaikaiset tuotantolaitteet valmiina, mutta mahdollisuus rakentaa yrityksen toiminta ja prosessit puhtaalta pöydältä. Olemme ketterä uuden ajan puuelementtitoimittaja. Tulemme kehittämään elementtituotantoa nostamalla jalostusastetta ja tarjoamalla laajoja toimitussisältöjä. Haluamme tulevaisuudessa tarjota asiakkaillemme myös laajemmin erilaisia rakentamisen komponentteja ja modulaarisia tuotteita ja ratkaisuja, Pitkänen kertoo. 

Rakentaminen toimialana on ison murroksen kynnyksellä. Uudisrakentamisen pitää pystyä pienentämään merkittävästi hiilijalanjälkeään vuoteen 2030 mennessä. Necolla nähdään, että yksi yhtiön keskeinen tehtävä on tarjota ratkaisuja, tietoa ja dataa rakennusliikkeille ja ammattirakentajille, joilla rakentamisen hiilijalanjälkeä voidaan pienentää. 

Pitkänen uskoo, että rakentamisen alhaisesta suhdanteesta huolimatta aloitusajankohta on erinomainen. 

– Käynnistämme toimintaa vaihe vaiheelta ja olemme valmiina, kun markkina kääntyy vahvaan kasvuun. Pitkänen toteaa.

Lisätiedot: 
Jouni Pitkänen, toimitusjohtaja, puh. 0405436121, jouni.pitkanen@neco.fi 
Timo Luhtaniemi, HPJ, puh. 0400 447 464, timo@luhtaniemi.fi

Neco Elements Oy on rakennusliikkeiden kokonaisvaltainen kumppani, joka edustaa vuosikymmenten kokemusta puuelementtivalmistuksesta. Yhtiöllä on puuelementtitehdas Pyhännällä. Neco kehittää puuelementtirakentamista entistä sujuvammaksi, laadukkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Yhtiön nimi Neco tulee sanoista Nordic Element Company, mikä kuvastaa sitoutumista pohjoismaiseen laatuun. neco.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt käytön.