Tarinamme

necoelements-logo2-vaaka-white-rgb-900px-w-72ppi

Yrityksen tarina

Neco Elementsin tarina juontaa juurensa vuosikymmenten taakse, aikaan jolloin Pyhännän maine Suomen elementtirakentamisen keskuksena sai alkunsa. Me Necolla jatkamme työtä ja tuomme suomalaiseen rakentamiseen paitsi perinteisiä, myös täysin uudenlaisia elementtejä.

Olemme uuden sukupolven puuelementtirakentaja. Yrityksen henkilöstöllä on pitkä kokemus elementtirakentamisesta, ja tämä osaaminen yhdistyy intohimoon kehittää elementtirakentamista entistä sujuvammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Neco tulee sanoista Nordic Element Company, mikä kuvastaa sitoutumista pohjoismaiseen laatuun.

Haluamme tuoda elementtirakentamiseen kokonaisvaltaista palveluajattelua. Pyrimme koko prosessissa mutkattomuuteen. Jotta vältymme rakentamisen monilta sudenkuopilta, meillä myynti, projektinjohto ja suunnittelu ovat mukana aina projektin alusta loppuun saakka. 

Tehtaamme on yksi suurimmista elementtitehtaista Suomessa ja sen korkea automaatioaste takaa mittatarkat sekä laadukkaat elementit. Kokeneet suunnittelijamme laativat tarkat ja nykyaikaiset 3D-suunnitelmat joka kohteesta, jotka asiakas saa asennuksen tueksi.

Tavoitteenamme on auttaa viemään rakentamisen elementointiastetta korkealle. Meiltä saat seinien lisäksi myös katot, lapekatokset, välipohjat, räystäät, päädyt, huoneistojen väliset seinät sekä kantavat väliseinät. Nostamalla elementointiastetta varmistamme paitsi laatua myös vähennämme hiilidioksidipäästöjä rakennusaikaa pienentämällä. 

Innovatiivinen tuotekehityksemme on vasta päässyt vauhtiin. Me tuomme elementointiin tulevaisuudessa täysin uusia tuotteita helpottamaan rakentajia. 

Tasa-arvo ja vastuullisuus ovat meille itsesäänselvyyksiä. Haluamme rakentaa kestävästi ja osaltamme varmistaa, että rakentamisen osaamista viedään Pyhännältä maailmalle vielä vuosisatoja eteenpäin. 

Tuomme suomalaiseen rakentamiseen paitsi perinteisiä, myös täysin uudenlaisia elementtejä.

Tomi Hintsala

Tuotantojohtaja Tomi Hintsala hallitsee tehtaan joka kolkan. Elementit valmistuvat laadukkaasti ja tehokkaasti Tomin ohjeistuksessa. Tomi on on innovatiivinen visioija, joka luo ratkaisuja haastaviin kohteisiin ja auttaa asiakasta pääsemään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Vapaa-ajalla Tomi harrastaa urheilua aina salibandystä maantiepyöräilyyn.

Teemu Aitto-oja

Teknisenä johtajana Necolla toimii tuotantotalouden diplomi-insinööri Teemu Aitto-oja. Hänellä on pitkä kokemus talotehtaan toiminnasta yli vuosikymmenen ajan. Teemu on numeromies, ja vastaakin Neco:n tarjouslaskennasta, hankinnoista ja järjestelmistä. Vapaa-ajallaan Teemu viihtyy perheensä parissa ja harrastaa liikuntaa. 

Iida Niskanen

Suunnittelujohtaja Iida Niskanen on rakennustekniikan diplomi-insinööri, ja vastaa Necolla suunnittelusta ja tuotekehityksestä. Hänellä on laaja suunnittelukokemus pääkuvasuunnittelusta  elementtisuunnitteluun. Iidalta saa apua puuelementointiin parhaiten soveltuvien ratkaisujen etsimiseen. Vapaa-ajallaan Iida rentoutuu pallopelien parissa.

Ota yhteyttä

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt käytön.