Havainnekuva: Pyhän uusi päiväkoti

Neco toimittaa puuelementit Koti Loven Pyhän päiväkotihankkeeseen

Pelkosenniemen kunta on päättänyt rakentaa uuden päiväkodin Pyhätunturille, ja urakoitsijaksi on valittu Kotilove Oy. Päiväkoti sijoittuu osoitteeseen Louetie 14 ja on suunniteltu palvelemaan noin 50 lasta.

Neco Elements Oy toimittaa päiväkodin rakentamiseen tarvittavat ulkoseinät, kantavat väliseinät, välipohjaelementit sekä katon valmistukseen tarvittavat elementit.

Tämä moderni ja tilava päiväkoti tarjoaa lapsille turvallisen ja innostavan ympäristön. Luonnonläheisyys on huomioitu suunnittelussa, ja päiväkoti sijaitsee lähellä metsän polkuja ja luistelukaukaloa, mikä mahdollistaa runsaasti ulkoilua ja liikuntaa osana päiväkodin arkea. Piha-alue on suuri ja varustettu monipuolisilla leikkivälineillä, jotka tukevat lasten liikunnallista ja luovaa kehitystä.

Päiväkodin toiminnassa korostetaan luontoa, leikkiä, liikuntaa ja luovuutta. Lapsille tarjotaan monipuolista pedagogista toimintaa, kuten retkiä luontoon, askartelua, musiikkia ja puutarhanhoitoa. Päiväkoti noudattaa valtakunnallista ja paikallista varhaiskasvatussuunnitelmaa, joita arvioidaan ja päivitetään vuosittain.

Lisätietoa urakoitsijasta: Kotilove.fi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt käytön.