Pasuunakuja, havainnekuva (lähde: y-saatio.fi)

Neco toimittaa puuelementit kerrostalokohteeseen Helsinkiin

Puuelementtivalmistaja Neco Elements Oy on solminut SSA Rakennuksen kanssa puuelementti- sekä parvekemoduulitoimituksesta kahteen kerrostaloon Helsingin Pasuunakujalle. Kyseessä on tähän mennessä yhtiön suurin kauppa.

Pasuunakujan kerrostaloissa on kantava betonirunko, johon Necon puuelementit ja parvekemoduulit liitetään. Neco ja SSA Rakennus ovat tehneet tiivistä yhteistyötä kehittääkseen toimivan ja toistettavan ratkaisun elementtien liitoksiin, joka mahdollistaa elementtien ja parvekemoduulien sujuvan asennuksen työmaalla.

Necon teknisen johtajan Teemu Aitto-ojan mukaan Neco kykenee hankkeen myötä tarjoamaan uudentyyppistä puukuorielementtiä, joka täyttää RILin uudet vaatimukset.

Pasuunakujan elementtien tuotanto käynnistyy heinäkuussa ja asennukset työmaalla alkavat syyskuussa.

Y-Säätiön verkkosivuilla kerrotaan Pasuunakujan hankkeesta seuraavaa: ”Hankkeessa rakennetaan yhteensä 104 uutta asuntoa, joista 69 vuokra-asuntoa valmistuu Y-Säätiön omistaman M2-Kotien asukkaiden käyttöön. Asunnot ovat kooltaan yksiöistä perheasuntoihin. Urakoinnista vastaa SSA Rakennus Oy.” (Y-Säätiö, 2023)

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt käytön.