kuva: Sweco

Neco toimittaa puuelementit Apsilonin toteuttamaan hoivakotiin

Apsilon Oy toteuttaa Attendolle Ouluun hoivakodin, joka on nimetty Attendo Jätiksi. Neco on sopinut Apsilonin kanssa kohteen puuelementtitoimituksista. Elementit on määrä toimittaa syyskuun 2024 aikana.

– Mielestäni on hienoa nähdä, että erityisesti päiväkoti- ja hoivakotihankkeita on paljon vireillä markkinatilanteessa, jossa rakentamisen neliökustannukset ovat selkeästi edullisemmat normaaliin tilanteeseen verrattuna. Rakentamiskustannukset näkyvät palveluiden hinnoissa, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Jouni Pitkänen.

Lisätietoa hankkeesta Attendon kertomana:

Attendo Jätti on uusi palvelutalo, joka rakennetaan Oulun Jääliin. Rakennushankkeen toteuttajana on Apsilon Oy. Tämä moderni hoivakoti on suunniteltu tarjoamaan tehostettua palveluasumista ikäihmisille, ja siihen tulee noin 60 asukaspaikkaa. Palvelutalon pinta-ala on noin 3000 neliömetriä, mikä mahdollistaa monipuoliset tilat asukkaille ja henkilökunnalle.

Palvelutalossa panostetaan yksilölliseen hoitoon ja asukkaan hyvinvointiin. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja heille laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään tarpeen mukaan. Yhteistiloihin kuuluu muun muassa ruokailu- ja oleskelutilat sekä saunaosasto, ja asukkaiden käytössä on turvallinen piha-alue ulkoilua varten.

Attendo Jätti tarjoaa myös monipuolista viriketoimintaa ja yhteisöllistä elämää, mikä tukee asukkaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Palveluasumisen tilat ovat esteettömiä ja mukautettu ikääntyneiden tarpeisiin, tarjoten turvallisen ja kodinomaisen ympäristön asukkailleen.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt käytön.